top of page
Sök

I höst blir det poddpremiär!! SOM jag längtat efter det här formatet. Vissa saker behöver växa fram, gå långsamt och hitta in i sin rätta plats inombords för att landa precis så där rätt som det ska.

''Är det rätt är det lätt'' och så känns det här. Få ha samtal om att vara människa på riktigt. Om våra svårigheter, alla borden och måsten, allt vi längtar efter men inte vågar säga högt för ''vad ska alla andra tänka''. Jag vill bryta den där barriären mellan oss människor, där vi tror att ensam är stark och vi inte behöver hjälp eller andra människor. Jag vill bygga broar mellan oss och skapa förståelse för hur lika vi är. Hur många som går genom likvärdiga saker, helt ensamma och helt i onödan. I podden ska det skapas gemenskap, tillhörighet och närhet. Vi kommer beror rädslor, glädje, ångest, kärlek, sorg, förälskelse, hur vi möter vårt inre barn.Än är inte premiär dagen satt, MEN så snart det kommer det dyka upp här på hemsidan och via mina sociala medier.


Har du några frågor eller önskemål på ämnen skriv dem nedan eller skicka ett mail till kontakt@coachningmedcarolina.com


Jag önskar dig en fin dag,


Stor kram, Carolina

Liknande inlägg

Visa alla

Är du singel och känner en lätt hopplöshet kring att hitta någon bland dejting-appar, situationships och redflags. Då kan det här inlägget vara det du behöver just nu. Häng på ner :) ''Alla som är på

Hej du, Efter min skilsmässa började jag dejta lite, skaffade tinder och skulle försöka mig på det här moderna dejting sättet över nätet. Senast jag dejtade var jag 19 år och då var dejtandet inte spe

Hej du, En sommar har snart passerat, men ännu har vi dagar kvar. Hur har din sommar varit såhär långt? Känner du dig redo för att starta igång vardags karsuellen igen och kliva in i rutinerna igen? J

bottom of page