top of page
coach, livscoach, adhd, stress, ångest, skiljas, separera

Hej,
Jag är glad att du är här.

Jag är Carolina Roxå, en omättlig sökare som brinner för att skapa förståelse, kärlek och intimitet för oss själva och andra. Jag tror inte det finns en ultimat version av oss själva, jag tror på att den finns versioner av oss själva som är gömda och glömda.Min erfarenhet är att rädslor att bli lämnade, sårade och oälskade gör att vi gömmer de sidor och delar av oss som egentligen är de vi är och vill vara.

Men vet du. Du får plats, det du drömmer om är rimligt och så möjligt! 

Jag hjälper dig våga tro på det! Tro på dig själv. Du är för fantastisk för att gömmas.

 

Du förtjänar ditt eget rampljus. Världen behöver mer av dig! 

Om Coachning med Carolina

Coachning med Carolina AB startades för att jag ville hjälpa andra till mer självkärlek och att börja följa sina drömmar. Min långa erfarenhet inom hälsocoachning och träning fick mig att vilja söka ett mer djup i oss människor. Hitta till varför vi är som vi är, varför vi gör som vi gör. ​När vi börjar där, i relationen till oss själva med tillit och kärlek till de vi är så gör vi val som stärker oss. Vi avslutar relationer med andra som dränerar oss, vi vågar säga nej, vi säger upp oss och går vidare för att vi inte accepterar att bli behandlade annat än med kärlek, respekt och värdighet från andra. Vi börjar också förverkliga våra drömmar, vi hittar människor som lyfter oss och som vi mår bra tillsammans med. Vi hamnar i en positiv livsspiral och tar hand om oss själva så som vi vill. Vi äter bättre, sover bättre, orkar mer, är mer glada, rör på oss mer, känner gemenskap & tillhörighet på det sätt vi vill.

Mitt hjärta klappar extra för kvinnor som tror sig ha, har eller lever med någon som har ADHD. Jag fick själv min diagnos i vuxen ålder och det har hjälpt mig förstå mig själv på ett sätt som skapat stärkt självkänsla. I och med min diagnos började jag läsa på om Kvinnor och ADHD. Sambandet ADHD, kvinnor och samsjuklighet som stress, ångest, social fobi och ätstörningar (för att nämna några) gör att jag tagit in ADHD som ett av mina coachningsben.
 

Diplomerad Samtalscoach

Diplomerad Hälsocoach

Certifierad Mental Tränare
FRISK licensierad Personlig tränare 

Mer om mig & hur jag jobbar hittar du på min instagram:

  • Instagram
Keep training, Uppsala, stresshantering

Kontakt

0760251448 | kontakt@coachningmedcarolina.com

c/o Keep Training, Dragarbrunnsgatan 65 Uppsala 

Tack för ditt meddelande!

bottom of page