top of page
IMG_6495_edited.jpg

Jag, Carlina Roxå är diplomerad samtalascoach och mental tränare med över 6 års erfarenhet av att coacha kvinnor till att förstå sig själva så de kan börja följa sin egen inre röst. Mitt kall och det jag brinner för är att hjälpa människor sätta syrgasmasken på sig själva först. I ett samhälle där det normaliseras att allt ska gå snabbt, vi ska klara allt samtidigt och helst utan att be om hjälp, vill jag vara motpolen som inspirerar till en livsstil där vi vågar sätta oss själva mer i första rummet. Med kunskap om vår fysiologi och hur kroppen reagerar vid stress så kombinerar jag samtal med avslappning för att du som blir coachad ska kunna reglera dina stressnivåer både kroppsligt, mentalt och rent praktiskt i livet.

Privat lever jag ett lugnt liv med mina två döttrar och prioriterar det som är viktigt för mig. Förr om åren sökte jag alla mina svar utanför mig själv och sög åt mig allas åsikter som en svamp. Idag är jag bättre på att vara mer i min kropp och nuet. Jag provar mig fram, låter magkänslan styra och lyssnar inte längre lika sökande i mina tankar eller hos andra. Jag skalar av det som inte längre är i linje med den jag är och lägger mitt fokus på det som är viktig på riktigt. Det har varit en hejdundrande berg o dalbana att ta sig hit och resan fortsätter men idag låter jag inte längre andra diktera hur jag ska leva mitt liv. 
 

Väx fram som den du är 

Ta dig ur känslan att känna dig fast. Synliggör din väg vidare och skapa det liv du längtar efter. Skala av alla lager av borden och måsten som håller dig tillbaka från att leva ut och leva DIN dröm. 

Boka min kostnadsfria konsultationstid

Om Coachning med Carolina

Coachning med Carolina AB startades för att jag ville hjälpa andra till mer självkärlek och att börja följa sina drömmar. Jag har så länge jag kan minnas sett nyanserna i andras beteende, snabbt sett om något bär en fasad samt sett ljuset i andra. Det där de inte alltid ser själva, men som är bland det första jag ser.
I kombination med min långa erfarenhet inom hälsocoachning och träning såg jag en möjlighet att skapa en trygg plats för andra att växa fram som de är. Jag ville använda det som faller sig mest naturligt för mig att vara i - nämligen se andras mönster, sortera, skapa riktning och förståelse. Så började min företagsresa där och längst med tiden har den utvecklats. Det här snabba livet vi uppmuntras leva med sociala medier, konstant uppkopplade till andra och annat än oss själva, återkommande sökande efter svar om oss själva utanför oss. Jag ser hur många kämpar emot det som faller sig mest naturligt för dem och kämpar krampaktigt för att upprätthålla något för någon/något annans skull. Jag vill vara motpolen till det snabba och istället bidra till att synliggöra det som faller lätt, naturligt och enkelt för oss. 
 

Mitt hjärta klappar extra för kvinnor som tror sig ha, har eller lever med någon som har ADHD. Jag fick själv min diagnos i vuxen ålder och det har hjälpt mig förstå mig själv på ett sätt som skapat stärkt självkänsla. I och med min diagnos började jag läsa på om Kvinnor och ADHD. Sambandet ADHD, kvinnor och samsjuklighet som stress, ångest, social fobi och ätstörningar (för att nämna några) gör att jag tagit in ADHD som ett av mina coachningsben.
 

Diplomerad Samtalscoach

Diplomerad Hälsocoach

Certifierad Mental Tränare
FRISK licensierad Personlig tränare 

Mer om mig & hur jag jobbar hittar du på min instagram:

  • Instagram
B7AFE33F-18FC-44AE-935D-26D77D1C6F19.JPG

Kontakt

0760251448 | kontakt@coachningmedcarolina.com

c/o Keep Training, Dragarbrunnsgatan 65 Uppsala 

Tack för ditt meddelande!

bottom of page