top of page
Kopia av Kopia av Kopia av Hur får alla ihop det podden COVER (Banner (liggande)).png

HUR FUNKAR DET?

Vi börjar med:

Ett kostnadsfritt konsultationssamtal
på plats i Uppsala, via zoom eller över telefon. Du får en chans att träffa mig innan du bestämmer dig och jag berättar hur jag kan hjälpa dig utefter det du vill ha hjälp med.

Vad gör jag som coach?

  • Hjälper dig till den förändringen du vill ha.

  • Tar dig ur ältande loopar där du känner att du inte kommer vidare själv. 

  • Synliggör de styrkor & möjligheter du själv inte ser

  • Tar dig tillbaka till dina grundvärderingar så du kan skapa riktning utefter dem. 

  • Tillsammans skapar vi en process där du vet vart du är nu, vart du vill, hur du ska ta dig dit och överkomma hinder på vägen. Men också ta tillvara på allt du redan har och är. 

Det här  kommer boosta din process

Guidade meditationer anpassade efter ditt exakta behov i stunden. Eftersom ett reglerat nervsystem blir en viktig del i att skapa förändringsarbete som blir hållbart på sikt. 

Vems ansvar är det att förändringen sker?

Jag håller i processen och hjälper dig styra men du är motorn och gasen. För att något ska förändras i ditt liv behöver du själv göra de förändringarna. Men jag finns med dig som en trygg punkt genom ditt förändringsarbete. 

Måste jag veta exakt vad jag vill, eller är det något vi tar reda på tillsammans?

Nej du behöver inte veta exakt. Du behöver veta att du vill göra en förändring, vad, hur, när och varför tar vi reda på tillsammans i samtalen.

- Vad är resultatet av coaching med dig?

''Jag trivdes inte på mitt jobb och visste inte hur jag skulle ta mig vidare. Hade ingen aning om vad jag skulle göra istället så jag undvek problemet och ältade allt som inte funkade men gjorde inget åt det. Så fick jag tips om Carolina och bokade ett första samtal. Det var värt varenda krona. Inte bara hjälpte hon mig att ta reda på vad jag verkligen ville jobba med genom att lyfta mina styrkor och se mina grundvärderingar. Hon hjälpte mig våga ta stegen att kliva ur mina bekvämlighets mönster, utmana mig själv och se att jag visst kan. Idag älskar jag mitt jobb och är tacksam att jag unnade mig både tiden och pengarna till coachningen // Maria Jansson

IMG_8127.jpg

PRISER

1:1 coachande samtal
1095 kr ikl moms


Paketpris 5 coachande samtal
* rekommenderas & har gett bäst effekt för samtliga kunder.
4 700 kr inkl moms.

FÖRETAG
Föreläsningar,
 workshops och coachandesamtal för företagsledare.
Vid intresse kontakta mig via kontakt@coachningmedcarolina.com

Vanliga frågor: 

Hur många sessioner brukar man behöva?

Väldigt individuellt. Jag rekommenderar att börja med ett kostnadsfritt konsultations samtal. Känns det rätt efter det brukar ett paket med 5 samtal bli en fin start. 

Om jag köper ett paket, kan jag dela upp betalningen?

Ja du kan dela summan på två betalningar. Du kan även använda ditt friskvårdsbidrag. 

Hur mycket kräver coachingen av mig?

Precis så mycket du själv väljer att lägga in i det. En del i coachningens kraft är att den får dig att reflektera på djupet när vi ses, mellan gångerna kommer livet rulla på, men du kommer märka att du börjar se saker annorlunda. Du kommer även börja göra förändringarna du vill göra för att må bättre.

bottom of page