top of page

Är du less på att hamna i samma ohållbara situation gång på gång?

Föreställ dig vad som skulle vara möjligt i ditt liv om du fick tillbaka den energi du just nu lägger på att grubbla och övertänka?

  • Vad skulle frigöras inom dig om din energi inte gick åt lika mycket åt att tänka på vad alla andra kommer tycka och tänka om dig och dina val?

  • Vad skulle du få mer av om du gav dig själv tillåtelse att släppa taget om det där du så krampaktigt håller fast vid?

  • Vem skulle du vilja vara om du inte anpassade dig så mycket efter alla andra?

IMG_6469.JPG

Hur går coachprocessen till?

Vi kan likna det som en garderobsrensning: 
 

Tänk dig en överfull garderob med massor av grejer och kläder som inte passar, sticks, fel storlek med flera. Du fyller på med grejer medans du tänker ''någon gång ska jag ta tag i det där'. Men du stänger dörren och löser problemet med att nätshoppar lite mer grejer. 

Men så en dag bestämmer du dig för att riva ut allt som skaver. Du börjar sortera, kasta och skänka. Du hänger bara tillbaka det som känns bra och som du verkligen älskar. Det kan bli en stökig period medans du rensar, men för varje dag känner du dig lättare och nöjdare. Nu vet du också vad du behöver mer av, mindre av, vilka typ av plagg som passar dig och vad du ska fokusera på framåt. Du har en tydlig riktning.

bland behöver inte hela garderoben ut, du kanske redan gjort en stor rensning men så har det åkt in lite osköna grejer igen. Då kan det räcka med att börja plocka det som sticks och som inte längre passar. 

Hur börjar vi?

Vi startar med ett kostnadsfritt konsultationssamtal .Känner du att vi klickar och att du är redo för förändring  så bestämmer vi ett upplägg. Vi ses i mitt coachrum i Uppsala, via zoom eller över telefon - Du bestämmer. 

Det här  kommer boosta din process

Utöver coachningen och samtalen använder jag mig också av guidade meditationer anpassade efter ditt exakta behov i stunden. Ett lugnt nervsystem blir en viktig del i att skapa förändringsarbete som blir hållbart på sikt. 

Vad gör jag som coach?

Min superkraft är att jag kan sortera de tankar och känslor du inte rår på att sortera själv (det där du återkommande ältar med dina närmsta, utan att komma någonvart). Du är expert på dig, jag är expert på att höra när du är i de beteendemönster som inte gynnar dig. Eftersom jag vill ditt bästa får du precis de raka, utmanade och avgörande frågorna som får dig att skapa riktning.
Jag lindar inte in, utan kommer call you on your shit men med all värme och omtanke för att hjälpa dig ur och vidare en gång för alla. 

Vems ansvar är det att förändringen sker?

Jag håller i processen och hjälper dig styra men du är motorn och gasen. För att något ska förändrar behöver du själv göra de förändringarna. Men jag finns med dig som en trygg punkt genom ditt förändringsarbete. 

PRISER

1:1 coachande samtal
1095 kr ikl moms


Paketpris 5 coachande samtal
* rekommenderas & har gett bäst effekt för samtliga kunder.
4 700 kr inkl moms.

FÖRETAG
Föreläsningar,
 workshops och coachandesamtal för företagsledare.
Vid intresse kontakta mig via kontakt@coachningmedcarolina.com

Vanliga frågor: 

Hur många sessioner brukar man behöva?

Väldigt individuellt. Jag rekommenderar att börja med ett kostnadsfritt konsultations samtal. Känns det rätt efter det brukar ett paket med 5 samtal bli en fin start. 

Måste jag veta vad som skaver innan, eller är det något vi tar reda på tillsammans?

Du måste inte veta. Vi kommer ta reda på vad som skaver, varför det är så och hur du ska kunna ändra på det. 

Om jag köper ett paket, kan jag dela upp betalningen?

Ja du kan dela summan på två betalningar. Du kan även använda ditt friskvårdsbidrag. 

- Vad är resultatet av coaching med dig?

Du kommer få kontakt med dig själv igen. Du kommer känna dig modigare, gladare och uppleva mer ork till sånt du vill göra. Du kommer börja ta de där besluten du just nu drar ut på. De där drömmarna du bär med dig kommer bli verklighet! 

Hur mycket kräver coachingen av mig?

Precis så mycket du själv väljer att lägga in i det. En del i coachningens kraft är att den får dig att reflektera på djupet när vi ses, mellan gångerna kommer livet rulla på, men du kommer märka att du börjar se saker annorlunda. Du kommer även börja göra förändringarna du vill göra för att må bättre.

bottom of page