top of page
Livscoach, adhd, relationer

Stärk dig själv genom att:


  • Ta en paus från sociala medier. Även om du inte mår dåligt av det så kommer du troligen undermedvetet jämnföra dig med andra. Det kan alla behöva en paus från då och då.

  • Planera in färre sociala sammanhang, gäller speciellt om du ofta känner dig dränerad ellet om du just nu har en intensiv jobbperiod.

  • Planera in din tid varje vecka först, SEN kan du se om det finns tid över att finnas för alla andra. Utmaning, jag vet, men unna dig att prova några veckor, notera skillnaden och ta ett beslut efteråt om det var bra eller inte.

  • Komma ihåg de där kroppsliga Måbra-faktorerna. Mat, sömn, rörelse, Återhämtning. Är allt ur balans, Börja med en av dem och lägg fokuset på att få det att fungera, sen kan du ta dig ann nästa.

  • Be mer om hjälp. Det är en gammal skröna att det skulle vara ett tecken på svaghet. Idag tycker jag vi kan ändra det begreppet och se det som en snäll & kärleksfull handling till dig själv. Något som också stärker relationen till andra. Så winwin.


och du, vad bra du är i allt som du redan är och gör 🔥 ✨ 🤗 Ge dig själv kärlek varje dag, kärlek är ändå det du aldrig kan ge dig själv för mycket av OCH det är helt gratis ;).Vilket är ditt bästa sätt att ta hand om dig själv på? Dela gärna nedan i kommentarena eller skicka ett Mail så pratar vi vidare där ( kontakt@coachningmedcarolina.com )Vi hörs snart igen :) / Carolina

Comments


bottom of page