top of page
Livscoach, adhd, relationer

MELLANMÅLETS MAGI

Har du funnit dig själv trött, urlakad och energilös när dagen närmar sig kväll och dags-att-laga-mat-tid? Kanske till och med irriterad, kort i tonen, och låg nivå av tålamod?


Händer det då att du småäter medan du lagar mat? eller struntar du helt i matlagningen eftersom det känns som att klättra upp för Mount Everest, så det blir hämtmat i stället? Trots att du lovat dig själv att äta mer hälsosamt, mindre hämtmat, ha matlåda till dagen efter. Har du dessa dagar glömt eller ätit ett för litet mellanmål på eftermiddagen? Jag hör dig! I got you.


Som hälsocoach möter jag ofta personer som hamnar i den snurrar jag beskrev ovan. Förutom inspirerande tips på vad en kan välja till mellanmål så behövs ofta en struktur och planering kring maten, vardagen och allt som hör där till. Där en säkerställer att de steg som behöver tas mot ett önskat läge tas och bibehålls på ett lustfyllt och realistiskt sätt.

Enligt min erfarenhet så lyckas vi med det vi vill mer troligt om vi anpassar strategin individuellt. Jag utgår alltid från den person jag har framför mig och därefter skapar vi tillsammans en strategi kring planering och rutiner som blir hållbara på sikt, där även glädje ryms.MELLANMÅLSTIPS:

Jag önskar dig en fin dag och hoppas att någon av dessa alternativ kan skapa mellanmåls magi i ditt liv.


Bästa hälsningar, Carolina Diplomerad coach, hälsocoach samt certifierad mental tränare.


Comments


bottom of page