top of page
Livscoach, adhd, relationer

HÖSTEN ÄR PÅ INGÅNG - skapa hälsosamma & snälla vanor som funkar på sikt.

Höstens vibbar börjar rulla in med skolor som starar och jobb som drar igång. Barnens aktiviteter är snart i full rulle, jobbkalendern är bokad och du vill också få plats med dina

behov i allt det här. Men du undrar verkligen hur. Sommarens rutiner är helt urbalans och nu ska allt starta samtidigt. Du är less på sommarkosten, trött på sommarkroppen som inte alls känns sådär stark och redo för en ny termin. Längtan efter rutiner lurar och du vill helst knäppa med fingrarna och vara tillbaka i de vanor du klev ur innan sommaren.

Det är ofta nu vi vill dra igång med träningen, få till kosten och kanske till och med påbörja en diet för att bli av med sommarkilona. Det är vanligt att vi tänker starta med träningen som den var innan vi pausade den. Som att starta med för många träningspass i veckan, chockar kroppen och blir sjuka eller tappar motivationen alldeles för fort. Som hälsocoah får jag ofta höra frasen ''jag bli typ alltid sjuk när jag börjar träna efter sommaren''. Det är ingen slump, kroppen är inte redo för den belastningen. Du behöver backa och börja snällt och mjukt.

Att dra igång en lågkaloridiet när många saker kommer kräva din energi är kanske inte det du behöver just nu. Du kommer långt med att lägga om kosten, skapa hållbara rutiner och vara snäll mot dig själv.

Känner du igen dig?

Börjar stressen för att få ihop allt i ekorrhjulet knacka på redan nu?

Vet du inte hur du ska kunna få till det med jobbtider, barnens aktiviter, familjeåtagande m.m?


Börja med att tänka större! Större än kommande vecka eller månad. Vad behöver du fram till jul för att du ska må bra? ha en skön balans där du har energi och ork att göra det du vill & behöver göra?


Jag vet att du vill vara i ditt önskade läge NU, kanske helst igår. Men för att uppnå hållbara resultat som hjälper dig på sikt så behöver du skifta ditt fokus. Från quickfix som du snabbt river av till att se snälla, hälsosamma rutiner som ett livslångt projekt. Som att träna för att vara stark, orka och ha energi. Eller som att äta för att fylla på kroppen med ork och näring. Sömnrutiner som gör att du vaknar utvilad, selflove-vanor som hjälper dig må bättre och bli i mer kontakt med dig själv.


I coachning med mig kan jag hjälpa dig hitta ditt sätt att hitta hållbara rutiner och vanor som funkar för dig! Vi gör en Nuläges check, skapar en riktigt framåt i form av mål/ dit du vill, sen påbörjar processen att skapa det liv du vill leva.Comments


bottom of page