top of page

BLI MENTALT STARK MED TYDLIGARE RIKTNING FRAMÅT, HÖJD RÖST OCH KÄNSLAN AV ATT VARA FRI

Du har fått hålla tillbaka så mycket som är du. Du har anpassat dig, försökt på så många sätt att förändra dig men hur du än gör räcker det inte till. Det blir bättre ibland, men sen blir det sämre och du biter ihop. 
 

När du tänkt ''ska det vara såhär'' vet du innerst inne att det inte är så här du vill leva ditt liv. Med lång erfarenhet av att coacha kvinnor från ett läge till ett annat vet jag att det är möjligt att förändra även de hopplösa lägena. Jag vill se dig växa ut från det du gått genom. Jag vill se dig stärkas och bli dig själv igen. För under de där tvivlen ''inte kan väl jag'', ''jag är så dum som inte klarar av...'' så finns du. En kvinna med full kapacitet som längtar efter att få känna sig sedd, älskad och önskad. 


Jag vill hjälpa dig dit. 

Det är din tur! 

Det här kommer vi göra

Ladda ner gratis pdf. för att ta del av upplägget:

Klicka här för att ladda ned

''I coachning med Carolina gick jag från trött, stressad och umgicks med personer som fick mig att känna mig dålig. Till att känna mig lugnare, mindre stressad, mer energi och till att umgås med likasinnade personer som jag tycker om och som tycker om mig, för den jag är''  / Suzie

Börja läka
Hitta acceptans
Förlåta
Gå vidare
Stärkas
Frigörelse
Kraft

 

Vanliga frågor:

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

Ja det kan du. Säg till mig bokning så ordnar jag det.

Kan jag dela upp betalningen?

Maila mig via formuläret nedan så hittar vi en lösning om du vill gå men behöver dela upp det.

Vad kommer vi att göra varje tillfälle?
Övningar som reglerar och neutraliserar ditt nervsystem (avstressande) som: Gudiad meditaion, lätta rörelser med hela och delar av kroppen, havening. 

Ett fokus ämne varje tillfälle som vi samtalar kring. Jag använder coachningens vägledsriktade öppna frågeställningar för att hjälpa var och en att öppna upp sin väg vidare. 

Vad kan jag förvänta mig efter gruppens slut?
Att du känner dig mer mentalt stark, har höjt din röst, rullat bak axlarna och känner dig mer som dig själv igen. Med tydligare riktning framåt och starkare kärlek men också tillit till dig själv. Du kanske även hittar en ny vän i någon av gruppdeltagarna.

Kommer det vara andra där samtidigt som gruppen hålls?

Nej. Lokalen ör abonnerad och endast gruppen kommer vara där. Allt för att det ska kännas som en trygg yta. Allt som sägs när vi ses, stannar även hos gruppen. 

Hör av dig

Om du nyfiken men osäker på om det här skulle passa dig.

Tack för ditt meddelande!

bottom of page